Portofoliul de echipamente de medie tensiune include celule electrice pentru distribuția primară și secundară, posturi de transformare și puncte de conexiune, produse cu grad ridicat de complexitate și valoare adaugată mare.

Înalta funcționalitate a echipamentelor și gradul de siguranță în exploatare constituie atribute care au făcut ca produsele noastre de medie tensiune să se poziționeze în topul preferințelor clienților importanți de pe piața de profil.

Celulele electrice de medie tensiune în carcasă metalică, de interior, închise, cu simplu sau dublu sistem de bare, cu izolația în aer, sunt ansambluri modulare de aparataj electric, pentru curent alternativ, utilizate în rețelele de medie tensiune și reprezintă în perioada actuală soluția optimă în distribuția primară și secundară.

Acest tip de celule electrice sunt larg utilizate în sistemele energetice, atât pe partea de producere a energiei electrice, cât și pe partea de distribuție, stații electrice, puncte de conexiune și puncte de alimentare, cât și pentru distribuția secundară, posturi de transformare MT/JT, precum și în rețelele industriale.

Celule pot fi echipate cu aparataj de la furnizorii noştri strategici SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC, ABB sau aparataj de la alţi producători conform solicitărilor clienţilor noştri. Celule electrice Electroalfa sunt concepute și testate în conformitate cu standardul european SR EN 62271-200.

REFERINȚE

    Trimite o cerere de ofertă


    Am fost informat(ă) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:


    pentru promovare: oferte, noutăți, recompense


    pentru activități promoționale: concursuri, reclame, publicitate

    UPLOAD