Am pornit la drum cu încredere și o viziune clară. Am evoluat ca business și am adus alături de noi oameni cu potențial, deschidere și cu dorința de a crea viitorul. Mecanismele de business dezvoltate sunt puse în mișcare de tineri ghidați de cei cu mai multă experiență, lucru care face ca Electroalfa să fie unul dintre angajatorii preferați la nivel zonal.

Promovăm valoarea umană și profesională, creăm un mediu de lucru dinamic și armonios, dar știm că valoarea nu exista prin ea însăși, ea trebuie cultivată și susținută. De aceea, suntem interesați să aducem în marea echipă Electroalfa oameni orientați spre adevăratele valori umane, etice și profesionale. Experiența vine odată cu practica.

Respect, perseverență, grijă
Respectul față de cei din jur, motivația internă de a fi mai buni și grija față de societate oferă încredere pe termen lung partenerilor noștri și perspective pozitive comunității din care facem parte. Doar prin menținerea acestui echilibru putem să ne numim profesioniști. Căutăm oameni conștienți că evoluția lor poate aduce evoluție întregii societăți.

Asumarea
Ne asumăm cu entuziasm acțiuni noi, credem în soluțiile de echipă și în ideile creative. Avem curajul de a accepta cele mai complexe proiecte și ne bucurăm atunci când reușim să demonstrăm că „da, se poate”. Învățăm când greșim, suntem alături de cei care au nevoie de un sfat și cerem sprijin atunci când nu găsim soluții. Funcționăm ca o familie și suntem mândri să simțim aceasta.

Gândește amplu
Evoluția vine atunci când depășim noi provocări. Dorim să avem alături oameni care gândesc în perspectivă, în beneficiul și dezvoltarea societății. Astăzi, o gândire de ansamblu, amplă, la nivel de echipă, reprezintă garanția performanței, găsirea soluției potrivite, la momentul potrivit, pentru partenerii de pretutindeni.

Ce oferim

Suntem unul dintre cei mai mari angajatori la nivel zonal, susținător al mediului educațional și al proiectelor de cercetare și dezvoltare destinate tinerei generații. De asemenea, am decis să implementăm propriul sistem de instruire și calificare a tinerilor absolvenți, prin derularea de programe de internship, practică și ucenicie.

Oferim cadrul necesar pentru dezvoltarea unei cariere profesionale, bazată pe permanentă învățare și acumulare de noțiuni noi. Suntem atenți la tot ce ne înconjoară și facem mereu investiții pentru a asigura o atmosferă plăcută și sănătoasă.

>   Sistem de acțiuni virtuale pentru recompensare performanță individuală
>   Bonus de proiect
>   Prime de sărbători
>   Sistem de recompensare a ideilor de îmbunătățire a proceselor și produselor
>   Cadou de ziua angajatului
>   Premii de excelență și de fidelitate (Gala Premiilor de Excelență)
>   Formare profesională gratuită prin organizarea de cursuri susținute de traineri interni și externi
>   Team-building-uri și evenimente corporate
>   Masă la cantina proprie/ tichete de masă

Posturile disponibile

Dorim să avem alături de noi oameni valoroși, prin a căror eforturi deosebite în cadrul echipei, să construiască un mediu în care se perpetuează potențialul uman.

Inginer ofertare (Specialist apă-canal)

Divizia Operațională Antrepriză

Oraș Botoșani

 • >   Analizează documentațiile de licitație și solicită completări/ clarificări acolo unde este cazul
 • >   Transmite cereri de solicitare de ofertă către furnizori și analizează cererile de ofertă
 • >   Elaborează ofertele tehnice/ financiare pentru participarea la licitații pe teritoriul României
 • >   Calculează oferta cu ajutorul programelor specializate sau pe baza unui sistem propriu de calcul în funcție de specificul fiecărei licitații
 • >   Selectează cele mai avantajoase tehnologii/ fluxuri/ prețuri pentru proiectul respectiv
 • >   Realizează grafice de execuție, analize de preț, cash-flow
 • >   Extrage listele de cantități din planuri în vederea întocmirii ofertelor
 • >   Capacitatea de a extrage cantitățile de lucrări pe baza proiectelor tehnice întocmite de proiectanți
 • >   Completează formulare/ documente conform caietelor de sarcini
 • >   Urmărește procedura de achiziție publică până la momentul adjudecării acesteia
 • >   Absolvent studii superioare, specializare: apă-canal, edilitare, civile, instalații în construcții, instalații și rețele electrice
 • >   Experiență relevantă în activitatea de ofertare
 • >   Cunoștințe privind tehnologiile de execuție pentru alimentare cu apă, canalizare și/sau stații epurare/tratare și /sau edilitare/instalații
 • >   Nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze
 • >   Cunoștințe foarte bune de operare PC ( Microsoft Office, Word, Excel, Internet, aplicații devize)