Celule electrice de medie tensiune pentru distribuţia secundară

Celule electrice pentru distribuția secundară sunt utilizate pentru partea de medie tensiune a substațiilor de transformare MT/JT (în posturi de transformare compacte în anvelopă de beton sau metalică, posturi de transformare în construcții zidite, puncte de conexiune), pentru alimentarea clădirilor publice (spitale, clădiri de birouri, zone rezidențiale, stadioane, aeroporturi, supermarketuri), pentru alimentări de unități industriale (rafinării, fabrici de ciment, șantiere navale, s.a.), centrale fotovoltaice şi centrale eoliene.

Electroalfa produce celule electrice pentru distribuția secundară de tipul S2490_xx. Acestea sunt celule de interior, în carcasă metalică, cu simplu sistem de bare, extensibile și sunt utilizate în sistemele de distribuție secundară de medie tensiune, până la nivelul de tensiune de 24KV, curentul nominal în regim continuu de maxim 630A și curentul nominal admisibil de scurtă durată de maxim 20KA/1s.

Acest tip de celule este rezistent la acțiunea arcului electric intern, cu indicele de clasificare IAC AFLR 20KA/ 1s. Celulele asigură continuitatea serviciului, conform clasificării standard LSC2B. Din punct de vedere al separării compartimentelor, clasificarea acestor celule este PI. Echipamentele sunt realizate conform standardului european SR EN 62271-200 și au fost testate în laboratoarele ICMET, având rezultate în totalitate corespunzătoare la testele de tip complete. Celulele electrice din gama P2490_xx prezintă urmatoarele avantaje: instalare ușoară, exploatare sigură și simplă, siguranța personalului de exploatare, compacte, extensibile, calitate certificată, integrabile în SCADA, raport calitate- preț optim. Se asigură consultanță clienților pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice necesare pentru fiecare aplicație în parte.

Odată cu livrarea celulelor, Electroalfa poate furniza servicii de: montaj, testare, parametrizare și punere în funcțiune, asistență tehnică. Deasemeni sunt oferite servicii de școlarizare a personalului de exploatare din departamentul mecano-energetic și a celui din departamentul de mentenanță al clienților. Electroalfa oferă și servicii de mentenanță, pentru întreaga perioadă de viață a produselor livrate.

Principalele utilizări ale celulelor de distribuție secundară sunt în posturile de transformare compacte și punctele de conexiune. Alimentarea cu energie electrică este asigurată, în ultima perioadă, tot mai mult prin posturi trafo compacte, soluţie ce conferă avantaje din punct de vedere al modularizării și tipizării investiţiilor, dar şi o modalitate de micşorare a timpului de finalizare a investiţiei.

Echipamentele respecta standardele tehnice ale companiilor de distribuție a energiei electrice la nivel național precum Distribuție Energie Oltenia (Grupul CEZ), Delgaz Grid (Grupul E.ON), Grupul Electrica.

Condiții de funcționare 
Tensiune nominală Ur24kV
Curent nominal Ir630A
Curent nominal admisibil de scurtă durată Ikmaxim 20kA
Curent nominal admisibil de vârf Ipmaxim 50kA
Rezistența la arc liber din fată și lateralmaxim 16kA

    Trimite o cerere de ofertă


    Am fost informat(ă) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:


    pentru promovare: oferte, noutăți, recompense


    pentru activități promoționale: concursuri, reclame, publicitate

    UPLOAD