Lucrări antreprenoriat - Electroalfa
Loading...
/Lucrări antreprenoriat
Lucrări antreprenoriat 2022-05-04T08:17:26+03:00

Activitatea de antreprenoriat derulată prin intermediul Diviziei Antrepriză asigură înglobarea produselor electrice Electroalfa în lucrări complexe, „la cheie”, care implică proiectarea și executarea efectivă a investiției.

Fie că este vorba de un obiectiv industrial, o clădire, un spațiu comercial, fie că este vorba de rețele electrice aeriene sau subterane de 0,4 ÷ 110 kV, puncte de alimentare, posturi de transformare sau stații de transformare, Electroalfa este o garanţie a calității și a profesionalismului. Parteneriatele cu jucători-cheie din domeniu au contribuit la oferirea celor mai fiabile soluții tehnice și finalizarea cu succes a proiectelor derulate.

Având o amplă experienţă în desfăşurarea operaţiunilor din cadrul proiectelor, specialiştii Electroalfa în management de proiect organizează în detaliu fiecare pas, asigurând succesul întregului proiect: încadrarea în bugetul stabilit, finalizarea la scadența perioadei contractate şi, evident, asigurarea calităţii obiectivului.

Portofoliu lucrări

Portofoliul lucrărilor de antreprenoriat Electroalfa include:


> Proiecte de rețele electrice, stații electrice de transformare și distribuție din sistemul energetic național sau aparținând companiilor private
> Proiecte de instalații electrice interioare pentru construcții rezidențiale, comerciale și industriale
> Proiecte de instalații electrice pentru infrastructură- transport, telecomunicații, utilități publice (stații de pompare apa potabilă, industrială și pentru irigații), mediu
> Consultanță tehnică, studii de (pre)fezabilitate, proiectare electrică, mecanică, automatizări, audit energetic

Domenii de activitate

Deținem o experiență semnificativă în proiecte complexe de antreprenoriat din domeniile de distribuție, transport și producție energie. Parteneriatele cu jucători cheie din domeniu au contribuit la oferirea celor mai fiabile soluții tehnice și finalizarea cu succes a proiectelor derulate.


Centrale Termice

Experiența acumulată, ne recomandă îndeosebi ca antreprenor de lucrări pentru proiecte la grupuri energetice cu puteri instalate mai mici de 30MW.

Hidrocentrale

Avem în portofoliu lucrări de antreprenoriat pe proiecte de instalații electrice pentru hidrocentrale, îndeosebi la grupuri hidroenergetice cu puteri instalate mai mici de 10MW.

Derulăm proiecte la cheie și proiecte de execuție lucrări de modernizare și reabilitare instalații de distribuție și transport energie electrică, stații electrice de transformare și distribuție de înalta, medie și joasă tensiune, linii electrice și posturi de transformare. Suntem un partener de bază al companiilor de producere, transport și distributie a energiei electrice la nivel național precum Transelectrica, Grupul CEZ, Grupul E.ON, Grupul Enel, Grupul Electrica sau companii private.

Oferim soluții complete pentru orice obiectiv care implică automatizarea proceselor industriale sau alimentarea cu energie electrică a unor consumatori dedicați. Echipa noastră de specialiști asigură finalizarea cu succes a lucrărilor complexe în fiecare etapă a proiectului: consultanță tehnică preinvestițională, proiectare de bază și de detaliu a produselor electrice și a lucăarilor de montaj aferente, execuție propriu-zisă, concepere, implementare, testare și optimizare soluții hardware și software.

Suntem unul dintre actorii principali în piața de profil din România care derulează proiecte complexe care includ proiectare, furnizare echipamente electrice, automatizare, management de proiect și execuție. Realizăm antreprenoriat pentru proiecte de instalații electrice din domeniul utilităților publice precum reabilitare stații de pompare apă potabilă, reabilitare infrastructuri irigații, modernizare stații de epurare, transport gaze naturale. Oferim experiența unui personal calificat în inginerie și project management.

Utilități publice/ Stații de pompare și sisteme de irigații

Managementul eficient al apei, valorificarea și asigurarea celei mai bune soluții pentru furnizarea acestei resurse impune utilizarea unor soluții de înaltă eficiență în toate instalațiile de alimentare cu apă, precum și în evacuarea și epurarea apelor uzate menajere. Executăm lucrări de reabilitare și modernizare stații de pompare apă și sisteme de irigații, ce includ proiectare și inginerie, lucrări de instalații electrice, lucrări de construcții, asistență tehnică.

În calitate de antreprenor general executăm proiecte din domeniul protecției mediului, precum construcții de stații de tratare a deșeurilor specifice.

Ca antreprenor de lucrări oferim soluții complete de instalații electrice pentru obiective ce au în vedere construcția sau realibilitarea de clădiri de utilitate publică, complexe comerciale, ansambluri rezidențiale, clădiri industriale, parcuri de agrement.

Audit energetic

Electroalfa este autorizată de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), ca Auditor energetic clasa II Complex, în baza Legii 121/ 2014 privind eficiența energetică și a Regulamentului pentru autorizarea auditorilor energetici din industrie.

Echipa noastră de specialiști deține competențele tehnice necesare pentru efectuarea de audituri energetice complexe (electroenergetice și termoenergetice) în instalații industriale aparținând operatorilor economici care consumă anual o cantitate de energie de peste 1.000 tone echivalent petrol (tep). Scopul unui audit energetic este de a identifica, analiza și propune măsuri de creștere a eficienței energetice pentru toate fluxurile de energie existente pe un contur tehnologic (energie electrică, termică, combustibili).

În urma realizării unui audit energetic va fi reflectată fidel partea de activitate consumatoare de energie și vor fi identificate soluțiile optime de îmbunatățire a consumului energetic care stau la baza Programelor de îmbunătățire a eficienței energetice, obligatoriu a fi întocmite, conform prevederilor art. 9, alin. 1, litera c din Legea 121/ 2014 privind eficiența energetică.

Recomandăm acele mijloace de reducere a consumurilor de energie care pot fi obtinuțe prin:
> reorganizarea/ ajustarea modului de funcționare;
> amortizarea rapidă și din economii a investițiilor;
> creșterea pe termen lung a eficienței energetice.

Metodele și mijloacele de măsurare utilizate de către compania noastră în realizarea auditurilor energetice complexe includ aparatură modernă, analiză prin termoviziune, ultrasunete, înregistrări grafice.

Proiecte parcuri fotovoltaice

Electrolfa derulează proiecte de construcție parcuri fotovoltaice care includ toate etapele: dezvoltare proiect, proiectare, construcție, operare și mentenanță.

Oferim investitorilor și contractorilor de parcuri fotovoltaice un portofoliu extins de produse: sistemul de montaj pentru panourile solare, posturi de transformare ridicătoare cu pierderi reduse, cutii de distribuție, cutii de joncțiune, dar și servicii: proiectare sisteme de montaj, proiectare electrică parcuri, operare și mentenanță.

Electroalfa a finalizat un parc fotovoltaic amplasat în zona pădurii Rediu a Municipiului Botoșani, care are o putere nominală instalată de 3,5 MW și introduce anual în Sistemul Energetic Național 4.500MWh. Parcul se întinde pe o suprafață de 85.000 mp de teren având montate 12.168 panouri fotovoltaice.

Comunicări: Centralizator Producție Parc

REFERINȚE

Trimite o cerere de ofertă


Am fost informat(ă) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:

pentru promovare: oferte, noutăți, recompense

pentru activități promoționale: concursuri, reclame, publicitate

UPLOAD