In perioada 7-15 aprilie 2014, Fundatia Alfa, Suflet si Energie si compania Electroafa au demarat o campanie umanitara pentru a veni in sprijinul familiilor si varstnicilor cu situatii financiare si sociale deosebite din comunitatea locala.

Organizata cu prilejul Sfintelor Sarbatori Pascale, campania umanitara “Actionam cu energie, daruim din suflet” a reusit sa implice aproape toti angajatii companiei, fiecare contribuind cu ceva: bani, jucarii pentru copii, carti, articole de imbracaminte si incaltaminte, alimente neperisabile. Din sumele de bani oferite de fundatie si cele colectate in randul angajatilor Electroalfa, au fost achizitionate pachete consistente de alimente: ulei, faina, zahar, fructe si dulciuri pentru copii, produse refrigerate si conserve alimentare, produse de curatenie.

Joi, 17 aprilie, reprezentantii fundatiei Alfa Suflet si Energie impreuna cu 4 angajati din cadrul companiei Electroalfa au reusit sa ajunga la familii nevoiase din Botosani, Cristesti, Corni si Bucecea. Donatiile colectate si pachetele cu alimente au ajutat 17 adulti sau varstnici si 29 copii.

“Implicarea angajatilor companiei Electroalfa in aceasta actiune umanitara, initiata de Fundatia Alfa Suflet si Energie ne-a oferit tuturor prilejul de a le umple sufletele de bucurie batranilor si familiilor cu posibilitati financiare foarte reduse. Am trait emotia fiecarui beneficiar si aceasta ne motiveaza sa continuam munca noastra pentru cei care au nevoie de ajutor.”- Mioara Ciubotaru, Vicepresedinte Fundatia Alfa, Suflet si Energie.