Electroalfa va participa la Targului Tehnic International- TIB 2017, manifestare ce va avea loc la Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti in perioada 11-14 octombrie.

In cadrul TIB 2017, Electroalfa va fi prezenta cu produse din cadrul Diviziei de Confectii Metalice, intr-un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri, la standul propriu din incinta pavilionului central A.

Electroalfa va expune produse din cadrul Diviziei de Confectii Metalice (cofrete metalice pentru aplicatii electrice, dulap telecom naval, dulap IT&C termostatat, mobilier metalic de interior) si va oferi informatii despre tehnologiile din dotarea fabricii de confectii metalice. Specialistii Electroalfa vor fi la dispozitia vizitatorilor pe tot parcursul targului la standul D1, Sector D pentru detalii tehnice sau comerciale.

TIB- Targul Tehnic International Bucuresti va reuni, companii cunoscute in productia si distributia de solutii tehnice si tehnologice din domeniile: robotica, inginerie mecanica, electrica si auto, electronica si comunicatii, IT si software. TIB 2017 are loc in aceeasi perioada cu ROMENVIROTEC- Expozitie Internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, EXPOENERGIE- Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale si INVENTIKA- Salon de inventii si inovatii.