Liceenii dornici sa vada cum arata o companie care produce confectie metalica, echipamente electrice si cum se munceste intr-un asemenea loc, au fost saptamana aceasta in vizita la Electroalfa.

Elevii insotiti de cadrele didactice au fost condusi prin fabrica de Confectie Metalica si Centrul de Cercetare Dezvoltare. Au avut ocazia sa vada tehnologiile folosite in realizarea produselor din metal dar si modalitatea in care produsele noi sunt concepute, fabricate si testate in Centrul de Cercetare Dezvoltare. Au participat elevi ai claselor a- X-a, a- XI-a, a- XII-a, specializarile mecanica- automatizari, matematica informatica, Liceul Tehnologic Bucecea si Colegiul National Mihai Eminescu Botosani.

Doamna Profesoara Cristina Visan, Liceul tehnologic a spus despre vizita: ”Am ramas cu impresia ca Fabrica de confectii metalice este o bijuterie, oarecum ascunsa. O fabrica noua, conform standardelor europene. Am avut posibilitatea sa aflam astfel, ca in judet exista asa ceva, iar elevii au constatat ce inseamna a lucra intr-o institutie moderna si apropiata specializarii lor”.