Electroalfa sustine in calitate de sponsor si expozant organizarea evenimentului Power Engineering Conference- UPEC, care va avea loc in perioada 2-5 septembrie la Cluj Napoca.

UPEC este o conferinta internatioanala, aflata la a 49-a editie, dar la prima desfasurare in Romania. Editiile anterioare au avut loc in Germania, Irlanda si Anglia.

Organizata de Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea Politehnica Timisoara Editia, editia din acest an este coordonata de Conf. Dr. Ing Dan Micu. Conferinta va avea 250 de participanţi din 41 de ţări precum Africa de Sud, Anglia, Australia, Brazilia, China, Germania, Grecia, Japonia, Irlanda, Iran, Italia, Libia, Portugalia, Zimbabwe.

“ UPEC este un forum ideal pentru participanti, de a aborda teme de interes in domeniul energiei care pot conduce la dezvoltarea unor noi colaborari, proiecte si cercetari in acest domeniu. Conferinta are o tematica super actuala: energie, adica tot ce inseamna energie regenerabila, energie distribuita, smart grid (retea inteligenta), eficienta energetica, tot ce inseamna electro-energetica” a declarant Conf. Dr. Ing Dan Micu, Universitatea Tehnica Cluj Napoca, Presedintele UPEC 2014.