Electroalfa va fi prezenta in calitate de expozant in perioada 15-18 martie la unul dintre cele mai importante targuri europene de aprovizionare, subcontractare, dezvoltare produse si inginerie ce va avea loc la Jaarbeurs, Utrecht Olanda. Targul se adreseaza sectoarelor de activitate precum: prelucrare materiale si metal, inginerie si sisteme, tehnologii de tratament de suprafata, materiale de plastic sau cauciuc.

Evenimentul are ca tematica de referinta inovatia si cooperarea si ofera expozantilor o platforma propice pentru prezentarea celor mai noi materiale, componente si aplicatii, solutii si tehnologii fiabile, creand astfel oportunitati ideale pentru dezvoltarea parteneriatelor de afaceri.

Techni-Show are loc simultan cu evenimentul ESEF si reprezinta cea mai mare expozitie din domeniile: tehnologii de productie industriala, procese de prelucrare si tratare a metalelor, aparate si instrumente.

Electroalfa va expune produse din cadrul Diviziei de Confectii Metalice: cutii metalice, dulapuri cu sertare, carcase pentru tablouri electrice. Specialistii Electroalfa vor fi la dispozitia vizitatorilor pe tot parcursul targului la standul D 087, Sala 3 pentru informatii si detalii tehnice.