Incepand cu luna septembrie, Electroalfa va demara un proiect pilot prin care tinerii absolventi de scoli profesionale si licee tehnice din judetul Botosani se pot califica intr-o meserie tehnica. Programul de calificare se va derula pe o perioada de 3 luni si va include atât ore de pregatire teoretica, cat si sesiuni practice in cadrul celor trei fabrici de productie Electroalfa.

Tinerii interesati sa invete o meserie si sa-si asigure un loc de munca intr-o companie romaneasca de succes se pot inscrie in cele doua sesiuni deschise:

•grupa 1- pana la 31 iulie 2017

•grupa 2- pana la 31 august 2017

Electroalfa va oferi calificare interna la locul de muncă, sub indrumarea unor mentori dedicati pentru urmatoarele meserii: electrician, lacatus, operator masini comanda numerica, vopsitor, sudor. Pe parcursul programului, ucenicii vor beneficia de aceleasi drepturi ca ale unui angajat: salariu, masa calda la pranz, concediu de odihna.

Pentru a fi acceptati in program, nu este nevoie de experienta profesionala anterioara. Candidatii trebuie sa aibe finalizate minim 10 clase si sa nu detina cazier judiciar. In etapa de selectie se va lua in calcul interesul candidatului de a se alatura companiei noastre. CV-urile insotite de scrisoarea de intentie se pot depune la sediul central al companiei (Calea Nationala 15, Botosani) sau se pot trimite electronic la adresa jobs@electroalfa.ro cu mentiunea Aplicatie Scoala de Ucenici.

”Compania noastra investește constant in programe de dezvoltare a oamenilor, iar prin acest proiect pilot, in calitate de angajator, dorim sa fim implicati si in procesul de pregatire al viitorilor angajati. La finalul programului va avea loc o testare, iar in urma rezultatelor tinerii care vor confirma vor putea sa se alature echipei noastre.” Dorina Balan, Manager Resurse Umane