Electroalfa a participat in perioada 22- 26 iunie, in calitate de expozant, la  Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrala si de Est- FOREN 2014, care a avut loc la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Organizat o data la doi ani, evenimentul a avut ca tema „Energia de maine: de la viziune la realitate”. FOREN 2014 a insemnat: Ziua Regionala a Energiei, Conferinta Trilema Energiei, mese rotunde, workshopuri, sesiuni de comunicari stiintifice si o expozitie tehnica a firmelor din domeniu din tara si strainatate. Subiectele discutate in conferinte si workshopuri au vizat cele mai noi dezvoltari tehnologice in domeniul energetic, perspectivele de viitor ale sectorului de energie electrica, petrol si gaze naturale, carbune, energie nucleara, surse regenerabile de energie.

Editia din acest an, a 12-a, a fost una aniversara, marcand 90 ani de la infiintarea Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME)- organizatorul evenimentului. CNR – CME este o organizatie nonguvernamentala, membra a Consiliului Mondial al Energiei si are ca obiect principal de activitate promovarea dezvoltarii durabile a energiei in Romania si a utilizarii eficiente a resurselor de energie de toate formele.