Electroalfa, unul dintre principalii integratori de solutii din domeniul energetic, aniverseaza alături de angajatii companiei 25 de ani de activitate continua si plina de realizari frumoase. Evenimentele aniversare, dedicate in special angajatilor, se deruleaza pe parcursul intregului an și vor include mai multe activitati menite să aduca recunostinta si apreciere celor care, de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea companiei prin energia, profesionalismul si sufletul pe care le-au investit.

Aflata la prima editie, Ziua Portilor Deschise la Electroalfa, a avut ca oaspeti in luna iunie familiile angajatilor companiei- copii, parinti sau bunici. Evenimentul a avut loc pe parcursul a doua zile si au fost vizitate Fabrica de Confectii Metalice, Centrul de Cercetare si Dezvoltare si Sectiile de Productie Echipamente Electrice. Invitatii au fost intampinati cu multa prietenie si mici surprize, atent pregatite pentru aceasta ocazie. Turul fabricilor a fost precedat de o scurta prezentare a companiei in care au fost descrise inceputul activitatii, domeniile de activitate, produsele si serviciile oferite, echipa Electroalfa, implicarea in viata comunitatii. Alaturi de insotitori, grupurile de vizitatori au intrat in contact atat cu colegii din birourile administrative, cat si cu cei din sectiile de productie, unde au putut observa tehnologiile si procesul de productie. Copiii au primit suveniruri realizate chiar in sectiile de productie, iar la final au participat la o petrecere supriza.

Pentru a sarbatori cei 25 de ani de activitate a companiei, la finalul lunii iunie a fost organizata o intalnire impreuna cu toti angajatii. Evenimentul a fost marcat cu o petrecere in aer liber, cu momente unice care au surprins in mod placut intreaga echipa.

Istoria Electroalfa a inceput în anul 1991, la Botosani, cand fondatorul companiei a pus bazele primei firme din grup care producea echipamente electrice. Datorita unei echipe dedicate, Electroalfa a progresat constant de la an la an, inregistrand rezultate notabile care contureaza in prezent un tablou de succes. Astazi, trei fabrici moderne in Botosani, peste 400 de profesionisti, un sfert de secol de experienta si o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro, fac din Electroalfa un brand solid, fiabil si de incredere in industria energetica atat in tara, cat si peste hotare.

In urmatoarea perioada Electroalfa va continua seria evenimentelor aniversare dedicate angajatilor, clientilor si colaboratorilor care au dat dovada de incredere si loialitate in tot acest timp.