Electroalfa, unul dintre cei mai mari jucatori din industria echipamentelor electrice si a confectiilor metalice din Romania, antreprenor general si producator de energie verde,  aniverseaza 24 de ani de activitate neintrerupta.

”Dupa 24 de ani de antreprenoriat construit temeinic, le multumesc angajatilor Electroalfa pentru profesionalism, partenerilor nostri de afaceri pentru incredere si comunitatii botosanene pentru sustinere. Privim cu incredere catre viitor, pentru ca suntem pregatiti si nerabdatori sa scriem istorie pentru urmatorii cel putin inca 24 de ani”, a declarat Gheorghe Ciubotaru, Presedintele Electroalfa.

Electroalfa a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 35,5 milioane de euro, la nivelul intregului grup. In primul semestru al anului 2015  a inregistrat o crestere a exporturilor adaugand in portofoliu clienti noi din Belgia, Anglia, Luxemburg, Spania, Olanda si Germania. De asemenea, au continuat investitiile in tehnologii de ultima generatie, astfel incat produsele Electroalfa sa raspunda celor mai noi tendinte de pe piata.

O alta caracteristica a acestui an este participarea la evenimente de prestigiu din domeniu: Middle East Electricity Dubai – Emiratele Arabe Unite, Hanovra Messe – Germania, Caspian International Power and Alternative Energy Exhibition – Azerbaijan.  Participarea Electroalfa la evenimente internationale are ca principal scop atragerea de noi clienti, cresterea exportului si consolidarea business-ului pe piete precum statele din Orientul Mijlociu, zona Golfului Persic, Africa si Europa de Est.

Noul film de prezentare a tehnologiei si echipamentelor de productie Electroalfa poate fi urmarit accesand acest link: https://www.youtube.com/watch?v=XkxfzLhEYnI