Case sociale pentru familii aflate în dificultate- proiect CSR derulat de Electroalfa și Fundatia Alfa, Suflet și Energie - Electroalfa
Loading...

Case sociale pentru familii aflate în dificultate- proiect CSR derulat de Electroalfa și Fundatia Alfa, Suflet și Energie

Doua familii nevoiase din judetul Botosani au beneficiat de constructia unei locuinte sociale, respectiv reabilitarea unei case vechi.

Constructia casei sociale a fost realizata la fabrica de posturi de transformare compacte Electroalfa, avand 2 camere si un hol. Utilarea si mobilarea completa a casei a fost asigurata prin intermediul fundatiei grupului de firme Electroalfa (Alfa, Suflet si Energie).

Reabilitarea casei celeilalte familii a fost realizata in doua etape. Primele lucrari inclus: inlocuiere usi, geamuri, refacere pereti interior o camera, inlocuire acoperis, izolatie pod, turnat trotuare in jurul casei, achizitia unei sobe si mobilier. In etapa a doua s-au refacut doua camere si holul, iar cu ajutorul colegilor din Electroalfa s-au utiliat si mobilat restul incaperilor.

2018-03-29T10:56:59+00:00 April 14th, 2017|